Nyomda

A Temerini Újság című magyar nyelvű helyi tájékoztató hetilap immár több mint 20 éve rendszeresen megjelenik. A lap teljes egészében házon belül készül, a szerkesztéstől kezdve a nyomtatáson keresztül egészen a terjesztésig. A nyomdai részleg 2017-ben nevet váltott, és immáron Internet štamparija néven fut. A gyakorlatban viszont vajmi kevés változott.

Az Internet štamparija nyomda, amint azt a neve is mondja, innovatív módon, online eladási módszerrel, az interneten próbál nagyobb piacra szert tenni, országosan működni. Ez a módszer világszerte akár az óceánon túlon, de Nyugat-Európában is már régebb óta működik, és jól működik.

Internet štamparija

Weboldalunkon az internetstamparija.rs címen egy olyan modern és innovatív weboldal található, amely képes a nyomdai termékmegrendelés teljes folyamatát automatizálni. A termékkategóriák egyikére kattintva, különböző paramétereket lehet beállítani a legördülő menükben, ilyenek például a termék méretei, példányszáma a nyomtatott oldalak száma, laminálás szükségessége stb. A megfelelő beállítások kiválasztásával a program azon nyomban árajánlatot tesz, ami nagyban megkönnyíti és gyorsítja a rendelési folyamatot. Amennyiben a megrendelő kész grafikai előkészülettel rendelkezik, azt az online rendszerbe csatolni tudja. A beérkezett tördelést már csak nyomtatni, majd postázni kell. Ily módon a termék legyártásának átfutási ideje nagyban lerövidül, így az ügyfél sokkal gyorsabban hozzá tud jutni megrendelt termékéhez.

Termékpalettánkon klasszikus nyomdai termékek, mint névjegyek, szórólapok, katalógusok, könyvek, brosúrák, kiadványok szerepelnek. Ezen kívül igyekszünk új technológiákkal bővíteni, és újfajta termékeket kínálni. Ilyenek például a PVC öntapadóra nyomtatott kültéri feliratok, kirakati díszítések, járműgrafikák, de itt említenénk a különböző termékmatricákat, címkéket, akár boros-, sörös-, pálinkás-, mézesüvegre. Ami a termék végső formáját illeti, klasszikus téglalap és négyzet alakúak lehetnek, ezen kívül kör, ovális és más teljesen szabálytalan alakú matricákat is tudunk gyártani.